EVANKELIUMI JEESUKSESTA KRISTUKSESTA

1. Evankeliumi tarkoittaa hyvää uutista Jeesuksesta Kristuksesta.

2. Se on hyvä uutinen siksi, koska Jeesus on tie pelastukseen jokaiselle, joka uskoo Häneen.

Miksi ihminen tarvitsee pelastusta?

Jumala loi ihmisen omaksi kuvakseen, että hän voisi elää yhteydessä Jumalaan. Mutta ihminen lankesi syntiin kuuntelemalla mieluummin paholaista kuin Jumalaa. Ilman pelastusta ihminen on synnin orja ja synnin palkka on lopulta ikuinen ero pyhästä ja oikeudenmukaisesta Jumalasta.

Jumala rakastaa ihmistä ja haluaa yhä suhdetta hänen kanssaan, mutta synti kuitenkin on edelleen Jumalan ja ihmisen välissä. Koska Jeesus oli lihaksi tullut Jumala ja eli synnittömän elämän, vain Hän oli kelvollinen sovittamaan koko ihmiskunnan synnit. Jeesus kuoli ja haudattiin, mutta kolmantena päivänä Pyhä Henki nosti Hänet kuolleista, ja nyt Jeesus istuu Taivaallisen Isän oikealla puolella. Jumala ratkaisi syntiongelman Jeesuksen ristinkuoleman kautta. Jokainen itse päättää, ottaako tämän ilmaisen lahjan vastaan vai ei.

Miten voin pelastua?
1. Tiedosta oma syntisyytesi Jumalan edessä. Myönnä ettet pysty itse pelastamaan itseäsi. Käänny pois omilta teiltäsi ja synnistä, ja lähde seuraamaan Jeesusta Kristusta.

2. Usko Herraan Jeesukseen. Valitse uskoa Häneen sydämestäsi ja tunnusta suullasi, että Jeesus Kristus on Herrasi.

3. Ota upotuskaste Jeesuksen Kristuksen nimessä.

4. Anna Jeesuksen kastaa sinut Pyhällä Hengellä. Näin saat voiman todistaa ja olla Jumalan käytössä yliluonnollisella tavalla.

5. Mene mukaan paikallisten uskovien yhteyteen, jossa voit palvoa Jumalaa, rakentua yhdessä ja palvella ihmisiä.

Painamalla CC nappulaa saat suomenkieliset tekstit